Beton Flow 101 vloeren

Er zijn 3 soorten Beton Flow vloeren: Beton Flow 101, 102 en 103

Boncreat Beton Flow 101 De meest industriële Flow vloer: de Flow 101 vloeren hebben een echte stoere industriële beton uitstraling en zijn toch slechts 3 mm dik. De vloer wordt in de ruimte gegoten, dit proces geeft een natuurlijk beeld. Net als bij het storten van dik beton ontstaan in de Boncreat Beton Flow 101 vloer automatisch tijdens het drogingsproces mooie droog structuren en subtiele hoog laag structuren en kleurverschillen.

De eerder genoemde structuren en kleurverschillen in de Beton Flow 101 vloer zijn niet volledig voorspelbaar. Deze onvoorspelbaarheid geeft de vloer zijn charme doch u moet zich er wel van bewust zijn dat de Flow specialist die de vloer aanbrengt geen controle heeft over de mate waarin kleurnuances in de vloer zitten, de ene vloer is levendiger dan de andere vloer, dit komt onder andere door luchtstromen in de woning en warmte verschillen. Dat hoort bij de vloer. Ook kunnen er nog rakelstrepen in de vloer zichtbaar zijn na het aanbrengen, dat is nooit volledig uit te sluiten. Met name bij een transparante afwerking/beschermlaag zoals transparante coating zal dit meer zichtbaar zijn. Als we de Beton Flow 101 echter afwerken met gekleurde EcoSealer dan zal dat juist zorgen voor een bijzondere kleursluier die kleurnuances en onregelmatigheden meer nivelleert. Dit is de meest natuurlijke Beton Flow vloer.

Beton Flow vloeren zijn praktisch in het dagelijks gebruik. Vloeren waar je goed op kunt leven maar ook zeer geschikt voor projectmatige toepassing zoals winkel, kantoor, showroom, horeca of school.

Afwerking van de Beton Flow 101 vloeren

Beton Flow 101 vloeren worden afgewerkt met de 100% Natuurlijke Boncreat Ecosealer (Naturel of Kleur) . Deze afwerking is gebaseerd op plantaardige oliën met een aantal speciale toevoegingen waardoor Boncreat Ecosealer voldoet aan DIN 68861-1A een test norm die aangeeft dat het resistent is tegen o.a. koffie, thee, vruchtensappen, wijn, bier, melk, vruchtensappen, 40 % alcohol et cetera.

Boncreat Ecosealer in kleur zorgt voor een bijzondere kleursluier de vloer meer diepte geeft, deze Ecosealer kan met meer en minder kleurdekking worden aangebracht.

U kunt de Beton Flow 101 vloeren ook laten voorzien van het Boncreat Beton Flow coatingsysteem, deze afwerking is altijd transparant, u kunt kiezen uit mat of satijnglans coating. Zoals eerder hierboven vermeld, zijn deze vloeren de meeste industriële variant waar de kleurnuances en stoere onregelmatigheden het meest zichtbaar zijn.

Een Boncreat Beton Flow 101 vloer maakt u eenvoudig schoon door deze regelmatig te stofzuigen met een parketmond of de borstels uit en/of een stofwisser te gebruiken. Het nat schoonmaken doet u altijd met een klamvochtige doek/dweil (dus niet drijfnat) In het water kunt u dan een PH neutrale reiniger toevoegen. Voor het periodieke onderhoud, reparatie en ter voorkoming en aanvulling van slijtage gebruikt u de Boncreat Ecosealer of Polish bij met lak afgewerkte vloeren

Boncreat Flow 101 vloeren kunnen in korte tijd gerealiseerd worden en veelal zonder dat oude aanwezige vloeren moeten worden weggebroken.

Voorbeeld van een Boncreat Beton Flow 101 project, klik hier dit project is uitgevoerd in Beton Flow 101 grey white no 2 met witte EcoSealer.

Beton Flow Grey White No 2 met White Sealer

Heeft u vragen of interesse in een prijsopgave vul dan onderstaand formulier in. Bent u handig en voert u liever zelf klussen uit. Kijk dan in onze webwinkel voor de producten en/of geef u op voor onze gratis workshop.

    Uw naam (verplicht)

    Wilt u een prijsopgave voor alleen Materialen of een uitgevoerd project:

    Wat wil u afgewerkt hebben ?

    In welk product bent u geïnteresseerd :

    RECENTE INSTAGRAM POSTS