Beton Flow vloeren

Boncreat Beton Flow vloeren zijn praktisch in het dagelijks gebruik. Vloeren waar je goed op kunt leven maar ook zeer geschikt voor projectmatige toepassing zoals winkel, kantoor, showroom, horeca of school.

Boncreat Beton Flow vloeren hebben een echte stoere beton uitstraling en zijn toch slechts 3 mm dik. De vloer wordt in de ruimte gegoten, dit proces geeft een natuurlijk beeld. Net als bij het storten van dik beton ontstaan in de Boncreat Beton Flow vloer automatisch tijdens het drogingsproces mooie droog structuren en subtiele hoog laag structuren.

Deze structuren zijn niet volledig voorspelbaar hierdoor ontstaat een mooi natuurlijk beeld.

Beton Flow vloeren worden afgewerkt met de 100% Natuurlijke Boncreat Ecosealer. Deze afwerking is gebaseerd op plantaardige oliën met een aantal speciale toevoegingen waardoor Boncreat Ecosealer voldoet aan DIN 68861-1A een test norm die aangeeft dat het resistent is tegen o.a. koffie, thee, vruchtensappen, wijn, bier, melk, vruchtensappen, 40 % alcohol et cetera.

Een Boncreat Beton Flow vloer maakt u eenvoudig schoon door deze regelmatig te stofzuigen met een parketmond of de borstels uit en/of een stofwisser te gebruiken. Het nat schoonmaken doet u altijd met een klamvochtige doek/dweil (dus niet drijfnat) In het water kunt u dan een PH neutrale reiniger toevoegen. Voor het periodieke onderhoud, reparatie en ter voorkoming en aanvulling van slijtage gebruikt u de Boncreat Ecosealer.

Boncreat Flow vloeren kunnen in korte tijd gerealiseerd worden en veelal zonder dat oude aanwezige vloeren moeten worden weggebroken.

Beton Flow Grey White No 2 met White Sealer

Heeft u vragen of interesse in een prijsopgave vul dan onderstaand formulier in. Bent u handig en voert u liever zelf klussen uit. Kijk dan in onze webwinkel voor de producten en/of geef u op voor onze gratis workshop.

    Uw naam (verplicht)

    Wilt u een prijsopgave voor alleen Materialen of een uitgevoerd project:

    Wat wil u afgewerkt hebben ?

    In welk product bent u geïnteresseerd :

    RECENTE INSTAGRAM POSTS