Badkamer Beton Cire

Wilt u eens wat anders dan de standaard tegeltjes in uw badkamer, niet meer die onrustige storende voegen, maar een mooie serene rust met de uitstraling van stoer Beton of ingetogen natuurkleuren als tadelakt? Dan is Boncreat Beton Ciré wellicht ook iets voor u. Met Boncreat Beton Ciré maakt u uw badkamer bijzonder en tegelijkertijd toch tijdloos.

Boncreat Beton Ciré
kleur 1015


Boncreat Beton Ciré is zeer geschikt voor uw badkamerwanden zelf in het gedeelte waar u doucht. Het is na afwerking waterdicht en daarmee ideaal voor in de badkamer.

Door het ontbreken van de storende vuil aantrekkende voegen ontstaat een praktische makkelijk te onderhouden wandafwerking. Beton Cire geeft meer rust in een ruimte, zeker in kleinere ruimtes zoals de badkamer ontstaat daardoor een vergrotend effect.

Door de rustige uitstraling past Boncreat Beton Ciré in vrijwel iedere sfeer, van
strak en modern tot landelijk en zelfs klassiek, vooral de kleurkeuze is daarbij
van belang.

Boncreat Beton Ciré is in iedere badkamer toe te passen van nieuwbouw tot renovatieproject.

In de meeste gevallen is het niet eens nodig om het tegelwerk te verwijderen. Door het ontbreken van voegen ontstaat een serene rust. Hierdoor krijgen andere onderdelen zoals meubels, kranen, sanitair de kans hun schoonheid te tonen en ontstaat als vanzelf een meer ruimtelijk effect.

    Waar wilt u een offerte voor aanvragen? (verplicht veld)

    In welk product bent u geïnteresseerd? (verplicht veld)

    .

    Offerte aanvragen voor een uit te voeren project ? Stuur een bericht naar: info@betoncire-expert.nl of info@boncreations.nl Of neem telefonisch contact op via 078-6100818. Voor een op maat gemaakte offerte hebben we met name de gewenste oppervlakte, uw woonplaats nodig en de informatie of het een badkamer betreft. Gedurende de gehele maand hebben wij diverse aanbiedingsacties voor u: