BONCREAT in uw Badkamer

Wilt u eens wat anders dan de standaard tegeltjes in uw badkamer, niet meer die onrustige storende voegen, maar een mooie serene rust met de uitstraling van stoer Beton of ingetogen natuurkleuren als tadelakt? Dan is Boncreat Beton Cire wellicht ook iets voor u. Met Boncreat maakt u uw badkamer bijzonder en tegelijkertijd toch tijdloos.

Boncreat Beton Ciré
kleur 1015

Boncreat Beton Ciré is zeer geschikt voor uw badkamerwanden zelf in het gedeelte waar u doucht. Het is na afwerking WATERDICHT en daarmee ideaal voor in de badkamer.

Door het ontbreken van de storende vuil aantrekkende voegen ontstaat een praktische makkelijk te onderhouden wandafwerking. Boncreat Beton Ciré geeft meer rust in een ruimte, zeker in kleinere ruimtes zoals de badkamer ontstaat daardoor een vergrotend effect.

Door de rustige uitstraling past BONCREAT BETON CIRE in vrijwel iedere sfeer, van strak en modern tot landelijk en zelfs klassiek of trendy vooral de kleurkeuze is daarbij van belang. BONCREAT BETON CIRE is in iedere badkamer toe te passen van nieuwbouw tot renovatieproject.

In de meeste gevallen is het vaak niet eens nodig om het tegelwerk te verwijderen. Door het ontbreken van voegen ontstaat een serene rust. Hierdoor krijgen andere onderdelen zoals meubels, kranen, sanitair de kans hun schoonheid te tonen en ontstaat als vanzelf een meer ruimtelijk effect.

METAL STUC APPELBRONS

Voor de waterdichte naadloze Badkamer afwerking kunt u kiezen uit vele BONCREAT Producten

ORIGINEEL BETON CIRÉ : het originele beton cire, rustig, vlak en robuuste kwaliteit

VENETIAANS BETON CIRE: glad en fijn van structuur, mogelijkheden van beton tot marmer

ROEST STUC: Wanden met Cortenstaal look, gemaakt van echt ijzer

MICRO BASE BETON (micro cement): Stoere beton en steen look, met fijn oppervlak

GLAMOUR STUC: Voor wie iets bijzonders wil, met een subtiele luxe schittering

ORIGINEEL BETON CIRE WIT

METAL STUC: Luxe Metalen wand en vloer afwerking in Goud, Koper, Brons, Zilver etc

PARELMOERSTUC: Chic met een mooie subtiele parelmoerglans

CROCO STUC, Deze mooie krokodil structuur kan in alle varianten worden gemaakt

ACOUSTIC CLAY : Een akoestische wand afwerking met natuurlijke uitstraling van leem/klei

Handmatig aangebrachte Luxury walls, met keuze uit vele structuren. Wij maken voor u exclusieve unieke wand afwerkingen. In elk gewenste kleur of dessin. Wilt u een rustige Japandi Stijl, stoer industrieel, Stoer en Sober, Hotel Chic, Urban strak, Landelijk en organisch, of uw eigen speciale stijl of kleur. Wij kunnen het allemaal voor u realiseren.

ENKELE VOORBEELDEN VAN ONS WERK VINDT U HIERONDER

Meer informatie over prijzen voor uw project, vraag gerust een offerte aan via onderstaand formulier of bezoek onze showroom in Zwijndrecht

    Uw naam (verplicht)

    Wilt u een prijsopgave voor alleen Materialen of een uitgevoerd project:

    Wat wil u afgewerkt hebben ?

    In welk product bent u geïnteresseerd :

    RECENTE BONCREAT INSTA POSTS