Boncreat in uw Badkamer

Wilt u eens wat anders dan de standaard tegeltjes in uw badkamer, niet meer die onrustige storende voegen, maar een mooie serene rust met de uitstraling van stoer Beton of ingetogen natuurkleuren als tadelakt? Dan is Boncreat wellicht ook iets voor u. Met Boncreat maakt u uw badkamer bijzonder en tegelijkertijd toch tijdloos.

Boncreat Beton Ciré
kleur 1015

Boncreat is zeer geschikt voor uw badkamerwanden zelf in het gedeelte waar u doucht. Het is na afwerking waterdicht en daarmee ideaal voor in de badkamer.

Door het ontbreken van de storende vuil aantrekkende voegen ontstaat een praktische makkelijk te onderhouden wandafwerking. Boncreat geeft meer rust in een ruimte, zeker in kleinere ruimtes zoals de badkamer ontstaat daardoor een vergrotend effect.

Door de rustige uitstraling past Boncreat in vrijwel iedere sfeer, van
strak en modern tot landelijk en zelfs klassiek of trendy vooral de kleurkeuze is daarbij van belang.

Boncreat Beton is in iedere badkamer toe te passen van nieuwbouw tot renovatieproject.

In de meeste gevallen is het vaak niet eens nodig om het tegelwerk te verwijderen. Door het ontbreken van voegen ontstaat een serene rust. Hierdoor krijgen andere onderdelen zoals meubels, kranen, sanitair de kans hun schoonheid te tonen en ontstaat als vanzelf een meer ruimtelijk effect.

 • Keuze uit vele Boncreat Producten zoals, Beton Ciré, Venetiaans Beton, Beton Ciré Brût, GlamourStuc, MetalStuc, ParelmoerStuc, CrocoStuc. Desgewenst voor u gecombineerd.
 • Handmatig aangebracht, hierdoor keuze uit zeer veel structuren. In de natte cel adviseren we wel een vlakke variant te kiezen.

Meer informatie over prijzen voor uw project, vraag gerust een offerte aan via onderstaand formulier of bezoek onze showroom in Zwijndrecht

  Uw naam (verplicht)

  Wilt u een prijsopgave voor alleen Materialen of een uitgevoerd project:

  Wat wil u afgewerkt hebben ?

  In welk product bent u geïnteresseerd :

  RECENTE BONCREAT INSTA POSTS