Beton Ciré Badkamer

Wilt u eens wat anders dan de standaard tegeltjes in uw badkamer, niet meer die onrustige storende voegen maar een mooie serene rust met de uitstraling van stoer Beton of ingetogen natuurkleuren als tadelakt  dan is Boncreat Beton Ciré wellicht ook iets voor u.

Met Boncreat Beton Ciré watervaste stuc maakt u uw badkamer bijzonder en tegelijkertijd toch tijdloos.

Boncreat Beton Ciré is zeer geschikt om uw badkamer wanden mee af te werken, zelfs in het gedeelte waar u doucht. Het is na afwerking waterdicht en daarmee ideaal voor in de badkamer. Door het ontbreken van de storende vuil aantrekkende voegen ontstaat een praktische makkelijk te onderhouden wandafwerking.  Beton Cire geeft meer rust in een ruimte, zeker in kleinere ruimtes zoals de badkamer ontstaat daardoor een vergrotend effect.

Door de rustige uitstraling past Boncreat BetonCiré in vrijwel iedere sfeer, van strak en modern tot landelijk en zelfs klassiek, vooral de kleurkeuze is daarbij van belang.

Boncreat Beton Ciré is in iedere badkamer toe te passen van nieuwbouw tot renovatieproject daarbij is het in de meeste gevallen niet eens nodig om het tegelwerk te verwijderen.

Boncreat Beton Ciré Badkamers zijn waterdicht

beton cire waterdicht

De keuze voor 1 kleur Boncreat Beton Ciré zorgt voor rust en laat andere objecten zoals een bad of bijvoorbeeld een badmeubel beter tot hun recht komen

Boncreat Beton Ciré in uw inloopdouche met een moderne beton uitstraling, eenvoudig te onderhouden

Natuurlijke kleuren zoals deze geven meer warmte aan uw badkamer. Ook goed te combineren in een landelijke badkamer.

Boncreat Beton Ciré kan ook zeer eenvoudig door een handige doe-het-zelver worden aangebracht. Het product zit volledig kant en klaar in een emmer, dus zonder ingewikkeld wegen of mengen. Iedere 14 dagen kunnen professionals en doe-het-zelvers bij Boncreations een Gratis Workshop volgen, na deze workshop kunt u vrijwel iedere Beton Ciré klus tot een goed einde brengen.

Heeft u interesse om een workshop te volgen boek dan via de Workshop Agenda

Via onze webshop kunt u het Beton Cire aanschaffen in pakketten afgestemd op uw badkamer.

Wilt u uw project liever uit laten voeren door een vakman en wilt u een prijsopgave of advies op maat, vul dan onderstaand contactformulier in, dan nemen wij vrijblijvend contact met u op.

Uw naam*

Bedrijfsnaam*

Straat en huisnummer*

Postcode*

Woonplaats*

Telefoonnummer*

Uw e-mail*

Voor welk item wilt u een offerte ontvangen
Beton Cire VloerBeton Cire WandBeton Cire BadkamerBeton Cire KeukenBeton Cire ToiletBeton Flow VloerBeton Cire TrapBeton Cire in Bedrijfspand

Uit te voeren Oppervlakte vloer/wand (geen badkamer) in m2

Uit te voeren Oppervlakte vloer/wand Badkamer in m2

Aantal tredes

Eventuele Toelichting

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven