Workshop

Gratis workshop beton ciré

Voor ons is niets leuker dan u kennis te laten maken met ons beton ciré. Om die reden is onze workshop GRATIS en inclusief koffie. Uiteraard kunt u na afloop ook direct beton ciré bestellen.

Leer werken met Beton Ciré.

In een Workshop van tenminste 2 uur in ons Boncreat Academy atelier leren wij u voorbewerken, smeertechnieken en afwerktechnieken.

Leer uw eigen Beton Ciré badkamer te maken, restyle uw trap, maak uw eigen beton ciré vloer of aanrechtblad. Bepaal uw eigen leerdoel en ervaar de kracht en schoonheid van onze beton ciré producten. De workshops zijn toegankelijk opgebouwd voor iedere deelnemer, voor zowel consument als vakman.

Om de week op zaterdag om 10 uur en 13.30 uur in ons atelier aan de Daltonstraat 16- 17 in Zwijndrecht.

Beton Ciré Expert Dag

Wilt u meer leren dan de basistechnieken dan kunt u zich ook aanmelden voor de Beton Ciré Expert Dag. Op deze Expert dag van 10 tot circa 16 uur laten wij u stap voor stap kennis maken met de Boncreat Producten en gaan we dieper in op de verwerkingstechnieken en alle mogelijkheden. De Beton Ciré Expert dag omvat zowel het technische als het esthetische en creatieve gedeelte. Ook is er ruimte voor vragen. Na het met goed gevolg doorlopen van deze dag wordt het Beton Ciré Expert Certificaat uitgereikt.