Workshop

Gratis Basis workshop beton ciré

Voor ons is niets leuker dan u kennis te laten maken met ons beton ciré. Om die reden is onze workshop GRATIS en inclusief koffie. Uiteraard kunt u na afloop ook direct beton ciré bestellen.

Leer werken met Beton Ciré.

In een Workshop van tenminste 2 uur in ons Boncreat Academy atelier leren wij u voorbewerken, smeertechnieken en afwerktechnieken.

Leer uw eigen Beton Ciré badkamer te maken, restyle uw trap, maak uw eigen beton ciré vloer of aanrechtblad. Bepaal uw eigen leerdoel en ervaar de kracht en schoonheid van onze beton ciré producten. De workshops zijn toegankelijk opgebouwd voor iedere deelnemer, voor zowel consument als vakman. U heeft geen ervaring nodig.

Na het volgen van deze workshop bent u in staat om uw eigen project zoals bijvoorbeeld badkamer, aanrechtblad of vloer goed af te ronden.

Om de week op zaterdag om 10 uur en 13.30 uur in ons atelier aan de Daltonstraat 16- 17 in Zwijndrecht.

Beton Ciré Expert Dag Training 1

Wilt u meer leren dan de basistechnieken dan kunt u zich ook aanmelden voor de Beton Ciré Expert Dag. Op deze Expert dag van 10 tot circa 16 uur laten wij u stap voor stap kennis maken met de Boncreat Producten en gaan we dieper in op de verwerkingstechnieken en alle mogelijkheden. De Beton Ciré Expert dag omvat zowel het technische als het esthetische en creatieve gedeelte. Ook is er ruimte voor vragen. Na het met goed gevolg doorlopen van deze dag wordt het Beton Ciré Expert Certificaat uitgereikt. (onderwerpen: Venetiaans Beton Ciré, Origineel Beton Ciré, MetalStuc, CrocoStuc, RoestStuc, Ecosealer, Sjabloon)

Boncreat Master Dag Training 2

Op deze Boncreat Master Dag maken we van u een echte BONCREAT MASTER. Op deze dag leren we u om te gaan met: Boncreat Shimmer, Boncreat Parelmoer, Boncreat Monty, Boncreat RAW Metal en Boncreat RAW, Boncreat Russo, Boncreat Glamour, Boncreat Accoustic. (voor deze dag is het noodzakelijk dat u ook Beton Ciré Expert dag Training 1 heeft gevolgd)

Boncreat Vloeren Dag

Op deze Vloeren dag gaan we dieper in op het aanbrengen van de Boncreat producten op de vloer. Aan de orde komen het voorbehandelen van de ondervloeren, egaliseren, welke producten zijn geschikt voor op de vloer. Hoe werk je ze af, wat zijn de valkuilen et cetera.