RoestStuc

Boncreat RoestStuc is een nieuwe Stoere afwerking voor wand, meubel, deur of ander oppervlak. Boncreat RoestStuc hecht op vrijwel iedere ondergrond zonder dat daar een hechtprimer voor nodig is.

Deze stuclaag van circa 1,5 mm op metaalbasis heeft een doorgeroest oppervlakte reliëf. Door de manier van aanbrengen ontstaat een stoer of strak oppervlak, al naar gelang u zelf wilt. Ook kunt u de RoestStuc bewerken tot een Boncreat CrocoStuc of in allerlei andere toepassingen.

RoestStuc is ook te combineren met onze andere Beton Ciré varianten of MetalStucs waardoor vele verschillende effecten en kleurschakeringen mogelijk zijn. Boncreat RoestStuc kan op verschillende wijzen worden verwerkt; van opvallend stoer en rauw met veel effect tot subtiel, warm en natuurlijk. Met Boncreat Roest Stuc maak je van een wand, meubel, deur of ander object een echt een bijzonder item in je interieur.

Bent u handig en voert u graag zelf klussen uit. Kijk dan in onze webwinkel voor de producten en/of geef u op voor onze gratis workshop.

Heeft u vragen of bent u benieuwd naar prijzen voor het aanbrengen van Boncreat door een vakman vul dan het onder aan deze pagina staande formulier in.

OFFERTE FORMULIER

    Uw naam (verplicht)

    Wilt u een prijsopgave voor alleen Materialen of een uitgevoerd project:

    Wat wil u afgewerkt hebben ?

    In welk product bent u geïnteresseerd :