Dealer, verdeler of importeur worden van BONCREAT Wall en Floor producten

Bent u een bedrijfsmatig bezig met het afwerken van wanden, vloeren, badkamers, deuren, meubels, et cetera, heeft u een showroom waarin u ruimte kunt maken om onze producten te kunnen presenteren.

Of heeft u een groothandel belevert u dergelijke afnemers in binnen- of buitenland en heeft u interesse om dealer te worden van onze producten, vul dan onderstaand formulier in of neem direct contact op via 078-6100 818.

Wij bieden technische en commerciële ondersteuning, leren u en uw medewerkers hoe om te gaan met de materialen, ondersteunen met Brochures, Workshops, duidelijke product- en prijsinformatie. Korte levertijden. Helpen u met de inrichting van de shop om op een aantal m2 het juiste assortiment te kunnen presenteren.

Geschikte dealers van onze materialen zijn o.a. Verfspeciaalzaken, Woninginrichters, Badkamerspecialisten, Vloerenspecialisten, Afbouwgroothandel, Verfgroothandel, Vloerengroothandel, Bouwgroothandel et cetera.

Bent u ondernemer maar houdt u zich meer bezig met het uitvoeren van projecten of ontwerpen van projecten zoals bijvoorbeeld stukadoors, schilders, aannemers, klusbedrijven , interieurarchitecten, architecten et cetera. Neem dan ook gerust contact op. Wij bieden u opleidingen hoe om te gaan met de materialen en koppelen in voorkomende gevallen ondernemers aan elkaar.

    .

    RECENTE INSTA POSTS, CHECK OOK ONZE FACEBOOK VOOR EEN PORTOFOLIO / OVERZICHT