BONCREAT METAL STUC

Boncreat MetalStuc is een nieuwe luxe afwerking voor vloer, wand, trap, badkamer, deur, meubel en andere objecten.

Bent u op zoek naar een unieke, eigentijdse en luxe uitstraling voor uw interieur? Boncreat Metal Stuc is dé oplossing waarmee u uw muren, vloeren, trappen, meubels, deuren en meer transformeert in adembenemende kunstwerken van metaal. Met onze revolutionaire eigen technologie brengen we de schoonheid en veelzijdigheid van metaal rechtstreeks naar uw leefruimte via een kant en klaar product.

Wat maakt Boncreat Metal Stuc zo bijzonder? Allereerst biedt het een ongeëvenaarde mogelijkheid om uw muren een exclusieve en op maat gemaakte afwerking te geven. Het metaalstucwerk kan worden aangepast aan uw specifieke wensen en ontwerpvoorkeuren. Of u nu een strakke en moderne uitstraling wenst of een rustieke, industriële sfeer wilt creëren, met Boncreat Metal Stuc kan het allemaal gerealiseerd worden.

Wilt u het graag zelf aanbrengen, dat is geen enkel probleem wij geven wekelijks workshops om onze know-how over te brengen. Zodat ook uw klus een goed en mooie klus wordt.

Boncreat Metal Stuc niet alleen mooi om naar te kijken, maar ook zeer duurzaam en onderhoudsvriendelijk. Onze hoogwaardige afwerking beschermt uw muren tegen slijtage en vlekken, zodat u jarenlang kunt genieten van een prachtig ogend interieur. Het is gemakkelijk schoon te maken en vereist geen ingewikkelde onderhoudsprocedures. Dit maakt Boncreat Metal Stuc de ideale keuze voor zowel woningen als commerciële ruimtes.

Boncreat Metal Stuc is eenvoudig aan te brengen op allerlei ondergronden, zoals beton, gipsplaat, stucwerk en zelfs bestaand tegelwerk, afhankelijk van de ondergrond zijn voorlagen ontwikkeld. Wij en onze Dealers zorgen ervoor dat het proces efficiënt en professioneel wordt uitgevoerd, met aandacht voor elk detail. Het resultaat is een naadloze, metaal afwerking die de aandacht trekt en uw ruimte een geheel nieuwe dimensie geeft.

Of u nu een woning, een winkel of een kantoor wilt verfraaien, Boncreat Metal Stuc is de perfecte keuze . We werken nauw samen met u om uw visie tot leven te brengen en streven ernaar om elk project het Metal Stuc te laten stralen.

Benieuwd naar prijzen voor project of materialen ? Neem vandaag nog contact op , vul het onderstaand offerte formulier in. Of bezoek onze showroom en ontdek de grenzeloze mogelijkheden om uw interieur naar een hoger niveau te tillen en geniet van een interieur dat opvalt en inspireert.

 • slechts 1 mm dik en dus vrijwel overal toepasbaar.
 • In diverse Metaalvarianten
 • Door het naadloze geheel zeer eenvoudig te reinigen.
 • Afwerking resistent tegen koffie, wijn, bier, frisdrank, vruchtensappen, melk, zweet, et cetera
 • Voldoet aan de hygiëne richtlijn eisen van de GGD.
 • Geschikt voor vrijwel ieder oppervlak, wanden, vloeren, meubels, keukens, deuren, trappen, toilet, plafonds.
 • Geschikt voor woningen, bedrijven, kantoren, scholen, horeca, toonzalen et cetera.
 • Oplosmiddelvrij, Waterbasis, Dampdoorlatend, Spanningsvrij, Bacterie- en schimmelwerend
 • Lokaal geproduceerd Nederlands Product

Bent u handig en voert u graag zelf klussen uit. Kijk dan in onze webwinkel voor de producten en/of geef u op voor onze gratis workshop.

Heeft u vragen of bent u benieuwd naar prijzen voor het aanbrengen van Boncreat door een vakman vul dan het onderstaande formulier in.

  Uw naam (verplicht)

  Wilt u een prijsopgave voor alleen Materialen of een uitgevoerd project:

  Wat wil u afgewerkt hebben ?

  In welk product bent u geïnteresseerd :