Beton Flow 102 vloeren

Er zijn 3 soorten Beton Flow Vloeren: Beton Flow 101, 102 en 103

 • Beton Flow 101 gietvloer: De meest industriële
 • beton Flow 102 gietvloer: De meest rustige
 • Beton Flow 103 gietvloer : Deze zit er qua uiterlijk tussen in en is geschikt voor buiten

Boncreat Beton Flow 102 De meest rustige Beton Flow vloer: de Flow 102 vloeren hebben over het algemeen een rustige uitstraling. Beton Flow 102 vloeren zijn slechts 3 mm dik en daardoor vrijwel overal toepasabaar. De vloer wordt in de ruimte gegoten en verdeeld met een rakel en een spaan, door dit proces ontstaat een natuurlijk beeld. Net als bij het storten van dik beton ontstaan in de Boncreat Beton Flow 102 vloer automatisch tijdens het drogingsproces subtiele droog structuren en subtiele hoog laag structuren en kleurverschillen. De Flow specialist heeft geen controle over de mate waarin kleurnuances ontstaan.

Beton Flow 102 vloeren worden altijd afgewerkt met het Boncreat Coatingsysteem. Deze bestaat uit een Base Coat laag en een 2 Komponent PU Coating laag. Optioneel kan gekozen worden voor een Industriële Aqua Top coating laag, deze coating adviseren we altijd in bedrijfsmatige toepassingen

Beton Flow 102 vloeren zijn praktisch in het dagelijks gebruik. Vloeren waar je goed op kunt leven maar ook zeer geschikt voor projectmatige toepassing zoals winkel, kantoor, showroom, horeca of school.

Een Boncreat Beton Flow 102 vloer maakt u eenvoudig schoon door deze regelmatig te stofzuigen met een parketmond of de borstels uit en/of een stofwisser te gebruiken. Het nat schoonmaken doet u altijd met een klamvochtige doek/dweil (dus niet drijfnat) In het water kunt u dan een PH neutrale reiniger toevoegen. Voor het periodieke onderhoud, reparatie en ter voorkoming en aanvulling van slijtage gebruikt u Polish bij met lak afgewerkte vloeren. Beton Flow vloeren zijn ook geschikt voor bedrijfsmatig schoonmaak onderhoud zoals met schrob- zuigmachines of éénschijfsboenmachines

Boncreat Flow 102 vloeren kunnen in korte tijd gerealiseerd worden en veelal zonder dat oude aanwezige vloeren moeten worden weggebroken.

KLEUREN

Heeft u vragen of interesse in een prijsopgave voor het aanbrengen van een BETON FLOW vloer vul dan onderstaand formulier in. Bent u handig en voert u liever zelf klussen uit. Kijk dan in onze webwinkel voor de producten en/of geef u op voor onze gratis workshop.

  Uw naam (verplicht)

  Wilt u een prijsopgave voor alleen Materialen of een uitgevoerd project:

  Wat wil u afgewerkt hebben ?

  In welk product bent u geïnteresseerd :