BONCREAT AANRECHTBLAD, KEUKEN, BAR

Weinig onderdelen van de keuken zijn zo belangrijk als het aanrechtblad. U zult er immers vrijwel dagelijks aan werken. Daarom moet het tegen een stootje kunnen maar ook comfortabel zijn in het gebruik en onderhoud. Tegelijkertijd is het blad dé blikvanger in uw keuken, dus zal het behalve praktisch ook mooi moeten zijn.
Een afwerking met BONCREAT is daarvoor uitermate geschikt. Ook voor de achterwand of bijvoorbeeld de keuken kasten en deurtjes.

Wij kunnen een bestaand aanrechtblad voor u afwerken, of u laat een meubelmaker een aanrechtblad, keuken of ander meubel maken van watervast MDF waarna wij deze voor u afwerken met onze materialen. Dat kan op locatie of in onze werkplaats. Wij kunnen u ook in contact brengen met meubelmakers die dit kunnen.

BIJZONDERE EIGENSCHAPPEN BONCREAT BETON CIRÉ AANRECHTBLAD, BAR, BALIE, MEUBEL etc

  • HET HELE BLAD UIT 1 STUK: Met name de mogelijkheid om vrijwel ongelimiteerde lengtes uit 1 stuk te kunnen maken is uniek. Er hoeven geen verbindingslijnen of hoekovergangen in te zitten zoals bij alle andere aanrechtbladen wel het geval is. Hierdoor wordt het blad esthetisch duidelijk mooier.
  • VLOER, ACHTERWAND, BLAD, KASTEN en de deurtjes kunnen indien gewenst allemaal volledig op dezelfde manier worden afgewerkt. Hierdoor ontstaan unieke ontwerpmogelijkheden
  • EINDELOZE structuur en kleur mogelijkheden : Met Boncreat Beton Ciré Producten kunnen alle denkbare dessins worden gemaakt, gevlinderd beton, verouderd beton, marmer of zandsteen, klei, leem, metaal, parelmoer, natuursteen, leder, krokodillen of slangenhuid of bijv panter maar ook fluor oranje of patronen uit het midden oosten, griekse meander banden. Heeft u bijzondere wensen vraag het ons

GEBRUIK BONCREAT BETON CIRÉ AANRECHTBLAD OF BAR, BALIE, MEUBEL etc

  • Het Aanrechtblad wordt afgewerkt met een zeer sterke vlekwerende coating, Boncreat Aqua Top Coating. Deze coating beschermt het oppervlak goed. Maar wij adviseren om het aanrechtblad niet te gebruiken als snijplank. Ook adviseren we om geen hete pannen op het aanrecht te zetten.

Heeft u vragen of interesse in een prijsopgave vraag dan een offerte aan of maak een showroomafspraak. Bent u handig en voert u liever zelf klussen uit. Kijk dan in onze webwinkel voor de producten en/of geef u op voor onze gratis workshop.