Boncreat Beton Ciré of Metal Stuc Vloeren

Boncreat Beton Ciré is ideaal voor iedereen die op zoek is naar een vloer met de uitstraling van Beton zonder de nadelen van echt beton zoals scheurvorming. Boncreat Beton Ciré is hard,  slijtvast, duurzaam en zeer geschikt voor vloerverwarming. Door de dunne opbouw van slechts een paar mm is het toepasbaar in vrijwel iedere situatie.

Door het ontbreken van vuil aantrekkende voegen en overgangen is het zeer eenvoudig te reinigen en erg makkelijk in onderhoud.

Passend bij ieder stijl

Het assortiment aan Beton Ciré Vloeren heeft voor u veel mogelijkheden.  Van ingetogen en rustig tot levendig en stoer. Bent u op zoek naar een fijnere strakkere vloer dan is wellicht het Venetiaans Beton Ciré iets voor u. Deze kan met en zonder kleurschakering worden aangebracht. 

Boncreat Beton Ciré mag dan al wel een afwerkingstechniek zijn die al lang bestaat, dat betekent niet dat het alleen maar in klassieke interieurs tot zijn recht komt. Boncreat draagt in zowel oude gebouwen als in strakke architectuur bij tot de unieke look and feel van een gebouw.

Veel hangt af van het type Boncreat en van de manier van aanbrengen. Een zeer egaal en strak geplaatste vloer van Origineel Beton Ciré creëert een heel effen en egaal effect. Wanneer je het aanraakt voel je echter toch een lichte korrelstructuur.

Venetiaans Geschakeerd Beton Ciré voelt iets fijner aan en toont meer kleurnuances, waardoor je in natuurkleuren ook een tadelakt kan maken.

Wilt u juist een meer stoerdere robuuste uitstraling kijk dan eens naar Beton Ciré Stone Wash. Deze beton ciré vloer is stoer en robuust aangebracht op zoek naar de kracht van de imperfectie en vervolgens afgewerkt met Boncreat Ecosealer Color in groot contrast met de BetonCiré Vloer Hierdoor is de vloer superpraktisch in het gebruik.

Gebruiksgemak en vrijwel overal toepasbaar

Al onze vloeren combineren gebruiksgemak met schoonheid, in iedere ruimte van woning tot bedrijf. Door het ontbreken van voegen wordt de vloer als het ware een volledig onderdeel van het gebouw. Hierdoor ontstaat een goede dienende basis voor het overige interieur.

Omdat de Boncreat vloeren inclusief de egaliserende onderlaag maar een paar mm dik zijn kunnen ze vrijwel overal aangebracht worden. Alle Boncreat Beton Ciré varianten kunnen bij renovatie meestal zonder sloopwerk in korte tijd worden gerealiseerd en zijn leverbaar in iedere kleur .

Offerte aanvragen voor een uit te voeren project ? : Vul het offerte formulier in en ontvang een aanbiedingsofferte.

    Uw naam (verplicht)

    Wilt u een prijsopgave voor alleen Materialen of een uitgevoerd project:

    Wat wil u afgewerkt hebben ?

    In welk product bent u geïnteresseerd :