Beton Ciré Toilet

Met Beton Ciré in uw toilet heeft u eens wat anders dan de standaard tegeltjes.

Boncreat Beton Ciré is maakt van de wand een mooi vlak geheel zonder voegen. Hierdoor is het makkelijk schoon te maken en ontstaat er rust in het toilet die een ruimer effect geeft.

 

Met de Boncreat Beton Ciré Stucs maakt u van uw toilet wand en vloer een mooi en bijzonder toilet.

Boncreat Beton Ciré is zeer geschikt voor uw toilet door de afwerking met Boncreat Ecosealer. Hierdoor zijn de wanden ook makkelijk afneembaar.

Door de rustige uitstraling past Boncreat BetonCiré in vrijwel iedere sfeer, van strak en modern tot landelijk en zelfs klassiek. Met name de kleurkeuze is daarbij van belang, daarom is Boncreat leverbaar in vrijwel iedere kleur. U kunt kleuren kiezen aan de hand van stalen in onze showroom of bijvoorbeeld via Ral, NCS, Farrow &Ball, Pantone of andere kleurwaaiers

 

Boncreat Venetiaans Beton Subtiel geschakeerd

Boncreat Beton Ciré producten zijn ook toepasbaar in drukke bedrijfsmatige toilettten. In dat geval wordt het geheel afgewerkt met een Boncreat Poly-urethaan/Epoxy Coating combinatie.

 

 

 

Boncreat Beton Ciré kan ook zeer eenvoudig door een handige doe-het-zelver worden aangebracht. Het product zit volledig kant en klaar in een emmer, dus zonder ingewikkeld wegen of mengen. Iedere 14 dagen kunnen professionals en doe-het-zelvers bij Boncreations een Gratis Workshop volgen, na deze workshop kunt u vrijwel iedere Beton Ciré klus tot een goed einde brengen.

Heeft u interesse om een workshop te volgen boek dan via de Workshop Agenda

Via onze webshop kunt u het Beton Cire aanschaffen in pakketten afgestemd op uw badkamer.

Wilt u uw project liever uit laten voeren door een vakman en wilt u een prijsopgave of advies op maat, vul dan onderstaand contactformulier in, dan nemen wij vrijblijvend contact met u op.

 

Uw naam*

Bedrijfsnaam*

Straat en huisnummer*

Postcode*

Woonplaats*

Telefoonnummer*

Uw e-mail*

Voor welk item wilt u een offerte ontvangen
Beton Cire VloerBeton Cire WandBeton Cire BadkamerBeton Cire KeukenBeton Cire ToiletBeton Flow VloerBeton Cire TrapBeton Cire in Bedrijfspand

Uit te voeren Oppervlakte vloer/wand (geen badkamer) in m2

Uit te voeren Oppervlakte vloer/wand Badkamer in m2

Aantal tredes

Eventuele Toelichting

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven