Beton Ciré vloer

Beton Ciré Vloeren, tijdloze kwaliteit

Boncreat Beton Ciré is een ideaal product voor iedereen die op zoek is naar een vloer met de uitstraling van Beton zonder de nadelen van echt beton zoals bijvoorbeeld scheurvorming. Boncreat Beton Ciré is zeer hard, enorm slijtvast, duurzaam, dun, uitermate geschikt voor vloerverwarming en door het ontbreken van vuil aantrekkende voegen en overgangen erg makkelijk in onderhoud.

Het assortiment aan Beton Ciré Vloeren heeft voor u een breed scala aan mogelijkheden. Van ingetogen en rustig tot levendig en stoer.

Bent u op zoek naar bijvoorbeeld een vloer die qua kleur een strak beeld geeft met fijnere structuur zoals gevlinderd beton, dan is wellicht het Venetiaans Beton Ciré iets voor u, Venetiaans Beton Cire kan ook worden aangebracht met prachtige schakeringen.

Wilt u juist de stoerdere robuuste uitstraling kijk dan eens naar Beton Ciré Stonewash of bijvoorbeeld de Beton Flow Gietvloer.

Ook kunt u natuurlijk kiezen voor de moeder van al onze producten het Originele Beton Ciré, deze heeft van alles een beetje.

Heel bijzonder is Boncreat Beton Cire Glamour, deze Beton Cire variant bevat een subtiele hoeveelheid bling en geeft hierdoor aan iedere ruimte een originele rijke uitstraling,

Bent u op zoek naar een bijzondere originele vloer met een luxe uitstraling, dan zijn de Boncreat Beton Cire Metal Floors wellicht iets voor u. Metal Floors zijn metalstuc vloeren die in vele varianten leverbaar zijn, Brons, Goud, Zilver, Messing, RVS, Koper et cetera. 

Al deze vloeren combineren gebruiksgemak met schoonheid, in iedere ruimte van woning tot bedrijf.  Door het ontbreken van voegen wordt de vloer als het ware een volledig onderdeel van het gebouw. Hierdoor ontstaat bijna vanzelfsprekend een basis voor het overige interieur.

Alle Boncreat Beton Ciré varianten kunnen bij renovatie meestal zonder sloopwerk in korte tijd worden gerealiseerd en zijn leverbaar in iedere kleur en zal ook in dat opzicht altijd de juiste combinatie vormen met uw interieur.

Boncreat Beton Cire Vloeren zijn: Onderhoudsarm,  Bacteriewerend, Schoonslijtend, Anti Slip R9, Krasvastheid 7 Moh, Drukvastheid >32N, Slijtvast, Schimmelwerend, Elastisch, Scheuroverbruggend, en in korte tijd eenvoudig te installeren zonder breekwerk.

De hierboven getoonde Boncreat Beton Cire Sonewash vloer is extra stoer en robuust zonder te veel aanwezig te zijn. Degelijke kwaliteit met een originele uitstraling.

Deze ingetogen Boncreat Origineel Beton Cire vloer laat met haar subtiele schakeringen het overige interieur meer spreken, een aanwinst voor iedere woning.

Door de Boncreat PU Beton Coating is het een bijzonder fijne leefvloer waarop uw kinderen rustig kunnen spelen, gemaakt om op te leven.

De hierboven getoonde Boncreat Venetiaans Beton Cire vloer combineert stoerheid met rust, het smeerbeeld en structuur is sprekend en aanwezig terwijl de egale kleur zorgt voor een uitstraling van een gietvloer zonder steriel te zijn.

Alle Boncreat Beton Ciré Vloeren zijn natuurlijk prima te combineren met vloerverwarming of vloerkoeling.

Indien u liever zelf uw project wil uitvoeren doe dan mee met 1 van onze workshops. Wij leren u het graag op de Boncreat Academy.

Boncreat Producten zijn ook verkrijgbaar in onze webshop

Heeft u interesse om 1 van onze producten door onze vakmensen toe te laten passen in uw project. Vul dan onderstaand contactformulier voor een prijsopgave.

.

Uw naam*

Bedrijfsnaam*

Straat en huisnummer*

Postcode*

Woonplaats*

Telefoonnummer*

Uw e-mail*

Voor welk item wilt u een offerte ontvangen
Beton Cire VloerBeton Cire WandBeton Cire BadkamerBeton Cire KeukenBeton Cire ToiletBeton Flow VloerBeton Cire TrapBeton Cire in Bedrijfspand

Uit te voeren Oppervlakte vloer/wand (geen badkamer) in m2

Uit te voeren Oppervlakte vloer/wand Badkamer in m2

Aantal tredes

Eventuele Toelichting

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven