Beton Cire Vloer

Tijdloze kwaliteitsvloeren

Boncreat Beton Ciré is een ideaal product voor iedereen die op zoek is naar een vloer met de uitstraling van Beton zonder de nadelen van echt beton zoals bijvoorbeeld scheurvorming.

Boncreat Beton Ciré is zeer hard, enorm slijtvast, duurzaam, dun, uitermate geschikt voor vloerverwarming en door het ontbreken van vuil aantrekkende voegen en overgangen erg makkelijk in onderhoud.

Het assortiment aan Beton Ciré Vloeren heeft voor u een breed scala aan mogelijkheden. Van ingetogen en rustig tot levendig en stoer.

Bent u op zoek naar bijvoorbeeld een vloer die qua kleur een strak beeld geeft met fijnere structuur zoals gevlinderd beton, dan is wellicht het Venetiaans Beton Ciré iets voor u, Venetiaans Beton Cire kan ook worden aangebracht met prachtige schakeringen.

Wilt u juist de stoerdere robuuste uitstraling kijk dan eens naar Beton Ciré Stonewash of bijvoorbeeld de Beton Flow Gietvloer.

Ook kunt u natuurlijk kiezen voor de moeder van al onze producten het Originele Beton Ciré, deze heeft van alles een beetje.

Heel bijzonder is Boncreat Beton Cire Glamour, deze Beton Cire variant bevat een subtiele hoeveelheid bling en geeft hierdoor aan iedere ruimte een originele rijke uitstraling,

Bent u op zoek naar een bijzondere originele vloer met een luxe uitstraling, dan zijn de Boncreat Beton Cire Metal Floors wellicht iets voor u. Metal Floors zijn metalstuc vloeren die in vele varianten leverbaar zijn, Brons, Goud, Zilver, Messing, RVS, Koper et cetera.

Al deze vloeren combineren gebruiksgemak met schoonheid, in iedere ruimte van woning tot bedrijf.  Door het ontbreken van voegen wordt de vloer als het ware een volledig onderdeel van het gebouw. Hierdoor ontstaat bijna vanzelfsprekend een basis voor het overige interieur.

Alle Boncreat Beton Ciré varianten kunnen bij renovatie meestal zonder sloopwerk in korte tijd worden gerealiseerd en zijn leverbaar in iedere kleur en zal ook in dat opzicht altijd de juiste combinatie vormen met uw interieur.

 

 • Boncreat Beton Cire Vloeren zijn:
 • Onderhoudsarm
 • Bacteriewerend
 • Schoonslijtend
 • Anti Slip R9
 • Krasvast 7 Moh
 • Drukvast >32N
 • Slijtvast
 • Schimmelwerend
 • Elastisch
 • Scheuroverbruggend
 • in korte tijd eenvoudig te installeren zonder breekwerk.

 

Boncreat Venetiaans Beton

geeft het design van een Industriële beton met bijbehorende kwaliteit en sterkte eigenschappen. Venetiaans Beton Ciré kan worden aangebracht van ingetogen tot geschakeerd en is leverbaar in een eindeloos kleurenpalet waaronder alle grijzen en vele aarde tinten. Lees Verder….

 

Geschakeerd Venetiaans Beton

heeft een fijne structuur en een strak en vlak oppervlak. Door een schakerings techniek toe te passen ontstaan mooie kleurnuances. Zoals het industriële gevlinderde beton maar ook van marmer of hardsteen. Lees Verder

 

Boncreat Origineel Beton Ciré

heeft een natuurlijke rustige uitstraling en de structuur van Stoer Beton, dit komt door dat er een grotere steenfractie in het materiaal is verwerkt. De vrij egale kleur maken het geheel ingetogen, door de ambachtelijke applicatie ontstaat een natuurlijke structuur die ofwel strak en ingetogen ofwel robuust en stoer is. Het geheel is… Lees Verder 

 

Boncreat Beton Cire Stone Wash

is een mooie stoere vintage Betonlook. Bij het aanbrengen wordt gezocht naar de kracht van imperfectie. In het oppervlak bevinden zich kleine subtiele schakeringen en krasjes waardoor de vloer een beetje een doorleefd uiterlijk krijgt. Een bijkomend voordeel hiervan is dat eventuele schade plekjes die door het gebruik zouden kunnen ontstaan gelijk een natuurlijk onderdeel worden van de vloer. Een ideale leefvloer voor gezinnen en bedrijven. Lees Verder…

 

Boncreat Flow Gietvloeren

zijn uitermate praktisch in het dagelijks gebruik. Door de buitengewone hardheid (hoger dan 33 N), de krasvastheid (6-7 Moh) en de goede vochtbestendigheid en de antislip werking (klasse R9) is het een zeer degelijke gebruiks gietvloer waar je echt goed op kan leven, maar ook zeer geschikt is voor projectmatige toepassingen zoals winkel, kantoor, showroom, horeca of hotel. Lees Verder..

 

Boncreat Metal Floors

Bent u op zoek naar een bijzondere originele vloer met een luxe uitstraling, dan is de Boncreat Metal Floor wellicht iets voor u.

Boncreat Metal Floors zijn handgemaakte naadloze design vloeren op Metaalbasis.

De vloeren worden ter plaatse gemaakt en kunnen onder andere worden uitgevoerd in: Goud, Zilver, Messing, Brons en Koper. De Metal Floor kan ook worden toegepast op wanden. Lees Verder….

 

Boncreat Beton Ciré Glamour

geeft een luxeuze uitstraling aan het design van een industriële beton vloer of wand met bijbehorende kwaliteit en sterkte eigenschappen. Boncreat is naadloos en daardoor extra hygiënisch.

Boncreat verbind ruimtes tot 1 geheel, hierdoor oogt alles ruimer. Het is betonsterk met een luxe uitstraling. Hoog in comfort en duurzaam in gebruik Lees Verder…..

Uw naam*

Bedrijfsnaam*

Straat en huisnummer*

Postcode*

Woonplaats*

Telefoonnummer*

Uw e-mail*

Voor welk item wilt u een offerte ontvangen
Beton Cire VloerBeton Cire WandBeton Cire BadkamerBeton Cire KeukenBeton Cire ToiletBeton Flow VloerBeton Cire TrapBeton Cire in Bedrijfspand

Uit te voeren Oppervlakte vloer/wand (geen badkamer) in m2

Uit te voeren Oppervlakte vloer/wand Badkamer in m2

Aantal tredes

Eventuele Toelichting

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven