Retouren

Een artikel retourneren?

Als u niet honderd procent tevreden bent, kunt u tot 14 dagen na ontvangst van de goederen ons laten weten dat u de overeenkomst wilt ontbinden en de producten retourneren. De termijn gaat in op de dag na de ontvangstdatum en verloopt 14 dagen later. LET OP! Dit geldt alleen voor online aankopen; voor aankopen in één van onze winkels gelden andere voorwaarden. Bij gebruikssporen op het product of de verpakking kunnen wij helaas niet tot vergoeding overgaan. Dit geldt eveneens niet voor de Beton Ciré collectie, alle producten uit die collectie worden speciaal voor u op kleur gemaakt.

De kosten van het retourneren zijn voor uw eigen rekening. Bij ongefrankeerde pakketten of onvoldoende gefrankeerde pakketten brengen wij deze kosten bij u in rekening. Wij raden u aan de pakketten verzekerd en voorzien van handtekening te verzenden. Wij zijn niet aansprakelijk voor zoekgeraakte en/ of beschadigde pakketten.

Bij ieder pakket zit voldoende extra inpakpapier om het pakket weer netjes te verpakken voor retourzending. Wij willen u vragen hiervan gebruik te maken, om onnodige schade aan de doos en het product zoveel mogelijk te vermijden.

Wij controleren de verpakking en het product op beschadigingen en gebruikersporen en storten het door u betaalde bedrag terug, uiterlijk binnen 30 dagen na binnenkomst van het door u retourgezonden product.
Geopende verpakkingen komen niet in aanmerking voor retourneren.

Zelf Terugbrengen

Zelf terug brengen kan altijd, hiervoor gelden de zelfde regels als bovenstaande. U spaart verzendkosten uit.

Artikel aanmelden voor retourneren

Als u een artikel aan ons retour wilt zenden kunt u gebruik maken van het contactformulier.

Service & Contact

Contact Opnemen met Boncreations

Je kan ons tijdens openingstijden natuurlijk altijd bellen, ons telefoonnummer is +31 (0) 78 61 00 818. Mocht je ons liever een e-mail sturen mail dan naar info@boncreations.nl, of neem contact met ons op via het contactformulier.

Geef een reactie

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven