BONCREAT METAL FLOORS

Bent u op zoek naar een bijzondere originele vloer met een luxe uitstraling, dan is de Boncreat Metal Floor wellicht iets voor u.

Boncreat Metal Floors zijn handgemaakte naadloze design vloeren op Metaalbasis.

De vloeren worden ter plaatse gemaakt en kunnen onder andere worden uitgevoerd in: Goud, Zilver, Messing, Brons en Koper. De Metal Floor kan ook worden toegepast op wanden.

Luxeuze uitstraling

Door de unieke toepassing van metaal in van het materiaal krijgt de ruimte een enorm luxe uitstraling, met name bij koper, goud en brons is dit het geval. Het geheel kan worden uitgevoerd van glanzend tot mat.

Boncreat Metal Floors zijn geschikt voor woningen, showrooms, horeca, kantoren, ontvangstruimtes.

 

Vloerverwarming geschikt

Boncreat Metal Floors zijn volledig naadloos en door de geringe dikte en geleiding van het metaal zeer geschikt voor vloerverwarming en vloerkoeling. Beton ciré Flow is geschikt voor iedere ruimte in woning of bedrijf.

Naadloos

Door het naadloze design van Boncreat Metal Floors ontstaat een vloer die als één geheel de ruimte in vloeit. Het zicht wordt niet onderbroken door storende vuil aantrekkende voegen, de vloer wordt daardoor daadwerkelijk onderdeel van de ruimte. Dit maakt dat meubilair of andere objecten veel beter tot hun recht komen.

Indien u liever zelf uw project wil uitvoeren doe dan mee met 1 van onze workshops. Wij leren u het graag op de Boncreat Academy.

Boncreat Metal Floor en Metal Stuc is ook verkrijgbaar in onze webshop 

Heeft u interesse om Boncreat Metal of 1 van onze andere producten door onze vakmensen toe te laten passen in uw project. Vul dan onderstaand contactformulier voor een prijsopgave.

Uw naam*

Bedrijfsnaam*

Straat en huisnummer*

Postcode*

Woonplaats*

Telefoonnummer*

Uw e-mail*

Voor welk item wilt u een offerte ontvangen
Beton Cire VloerBeton Cire WandBeton Cire BadkamerBeton Cire KeukenBeton Cire ToiletBeton Flow VloerBeton Cire TrapBeton Cire in Bedrijfspand

Uit te voeren Oppervlakte vloer/wand (geen badkamer) in m2

Uit te voeren Oppervlakte vloer/wand Badkamer in m2

Aantal tredes

Eventuele Toelichting

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven