Accoustic Beton Stuc

Scholen, musea, kantoren en horeca hebben tegenwoordig steeds vaker een industriële uitstraling. Hierbij wordt veelvuldig gebruik gemaakt van materialen zoals staal, beton, hout en glas. Dit kan een nadelig effect hebben op de akoestiek van de ruimte. Dit zorgt onder andere soms voor slechte verstaanbaarheid van gesprekken.

Om die reden is Boncreat Accoustic BetonStuc ontwikkeld. Boncreat Accoustic BetonStuc zorgt voor een prettige akoestiek en een stoere Beton Stuc effect.

Met Boncreat Accoustistuc wordt de akoestiek in elke ruimte verbeterd. Dit exclusieve product is in eigen huis ontwikkeld.

Boncreat Accoustisuc is volledig naadloos en leverbaar in een zeer veel verschillende kleuren met een verscheidenheid aan afwerkingen.

 • Dunne opbouw van slechts enkele mm dik
 • Gemaakt met duurzame grondstoffen.
 • richtingloze geluidsabsorptie, verminderd de galm in een ruimte
 • Hoge decoratieve waarde, verbindt schoonheid en akoestische functie
 • Eenvoudig aan te brengen
 • Naadloos

  Waar wilt u een offerte voor aanvragen? (verplicht veld)

  In welk product bent u geïnteresseerd? (verplicht veld)

  .

  Offerte aanvragen voor een uit te voeren project ? Stuur een bericht naar: info@betoncire-expert.nl of info@boncreations.nl Of neem telefonisch contact op via 078-6100818. Voor een op maat gemaakte offerte hebben we met name de gewenste oppervlakte, uw woonplaats nodig en de informatie of het een badkamer betreft. Gedurende de gehele maand hebben wij diverse aanbiedingsacties voor u: