Beton Cire

JodineBeton Ciré is van oorsprong een oude Franse techniek om beton een mooi uiterlijk te geven, omdat beton erg dik is en neiging heeft om te scheuren is deze techniek is in de loop der tijd doorontwikkeld tot een bijzondere beton stuc die in een dunne laag kon worden aangebracht, deze beton stuc is bijzonder sterk, watervast, hydrofoob en hecht op vrijwel ieder oppervlak.

Hierdoor is Beton Ciré geschikt voor vrijwel iedere toepassing, van vloer tot plafond, van keuken tot badkamer en van binnen tot buiten, aanrechtbladen, lampen, het kan allemaal.

Wat is Boncreat Origineel Beton Ciré ?

Volledig Kant en Klaar.. In tegenstelling tot andere Beton Ciré soorten is Boncreat Beton Ciré volledig kant en klaar. U hoeft niet te mengen met water en kleurpoeders. Boncreat Beton Ciré is direct klaar voor gebruik, u opent de emmer en kunt gelijk aan de slag.

Zeer eenvoudig te verwerken.. Boncreat Beton Ciré is zeer éénvoudig te verwerken, ook zonder enige stuc ervaring heeft u altijd een mooi resultaat, bij renovatie zelfs meestal zonder sloopwerk vooraf.

Iedere Kleur.. Boncreat Beton Ciré is vanaf 7m2 leverbaar in iedere denkbare kleur, geef de naam of code door van Farrow&Ball, Sikkens, Flexa, Histor, NCS, Ral, ook kunnen we aan  de hand van voorbeelden of stalen werken. Kijk in onze webshop.

Scheurvrij.. Boncreat Beton Ciré is volledig krimpvrij, als het is uitgehard zal het nooit meer uit zichzelf scheuren.

100% Silicaatvrij.. Boncreat Beton Ciré is volledig vrij van silicaten, silicaat is een mineraal welk in stofvorm in de longen vast kan blijven zitten en daar silicose veroorzaakt.

Slijtvast, Krasvast, Drukvast, Watervast, Duurzaam et cetera.

Eenvoudig in onderhoud.. Gebeurt er een ongelukje dan is het heel eenvoudig, even een dweil er over, en het is weer schoon.

Natuurlijk, Origineel en Rust.. Beton Ciré kenmerkt zich door een ingetogen natuurlijk beeld met subtiele structuren,  door het ontbreken van naden of voegen ademt het rust uit en is het ondersteunend aan de rest van het interieur.

Vloer /  Wand verwarming geschikt

Boncreat Ciré vloeren zijn volledig naadloos en door de geringe dikte van circa 1,5mm zeer geschikt voor vloerverwarming en vloerkoeling. Beton ciré is als vloer geschikt voor iedere ruimte in de woning of bedrijf.

Trap willem1 Bas 1. IMG_2088 BC Nike 4

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven