Beton Ciré Keuken

Weinig onderdelen van de keuken zijn zo belangrijk als het aanrechtblad. U zult er immers vrijwel dagelijks aan werken. Daarom moet het tegen een stootje kunnen maar ook comfortabel zijn in het gebruik en onderhoud. Tegelijkertijd is het blad dé blikvanger in uw keuken, dus zal het behalve praktisch ook mooi moeten zijn.

Boncreat Beton Ciré is uitermate geschikt voor aanrechtbladen. Voor nieuwe aanrechtbladen, maar ook voor het renoveren van bestaande aanrechtbladen.  Een Beton Ciré aanrechtblad kan meestal in één geheel worden afgewerkt, hierdoor ziet u geen lelijke verstekverbindingen zoals bij kunststof aanrechtbladen.

Een aanrechtblad van Boncreat Origineel Beton Cire is stoer en robuust maar toch heel licht van gewicht.

Een keukenblad van Beton Ciré is stevig, duurzaam en geschikt voor alle typen keukens. Elk keukenblad wordt eventueel desgewenst op maat gemaakt en naar wens aangepast.

De keukenbladen van Boncreat Beton Ciré geven uw keuken een robuuste en stoere uitstraling. Geef uw eigen keuken een persoonlijke uitstraling met een Beton Ciré aanrechtblad.

Een Beton Ciré aanrechtblad is praktisch in het dagelijks gebruik, door de speciale coating verwijderd u eenvoudig eventuele vlekken.

Onze lichtgewicht keukenbladen geven elke keuken een pure look. De bladen zijn bijzonder duurzaam en in elke gewenste afmeting te leveren.  Neem gerust eens contact op voor advies of prijsinformatie.

Of bezoek één van onze workshops en leer hoe u zelf een Beton Ciré aanrechtblad kan maken, prima te doen voor iedere handige doe het zelver, zoals hieronder te zien is op een video van één van onze dealers.

Uw naam*

Bedrijfsnaam*

Straat en huisnummer*

Postcode*

Woonplaats*

Telefoonnummer*

Uw e-mail*

Voor welk item wilt u een offerte ontvangen
Beton Cire VloerBeton Cire WandBeton Cire BadkamerBeton Cire KeukenBeton Cire ToiletBeton Flow VloerBeton Cire TrapBeton Cire in Bedrijfspand

Uit te voeren Oppervlakte vloer/wand (geen badkamer) in m2

Uit te voeren Oppervlakte vloer/wand Badkamer in m2

Aantal tredes

Eventuele Toelichting

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven